Vlasi

Virgin Tonic Begon als 18-jarige zanger-gitarist in de jaren 80 bij Virgin Tonic, een vier-koppig popbandje met duidelijke new wave invloeden. De studies van de verschillende groepsleden maakte een definitief einde aan dit leuke projekt dat overigens met het behalen van een finale plaats in het ?Belgian Rockconcours? niet onverdienstelijk was.
Andere interesses zorgden er voor dat het muzikale meer en meer op de achtergrond kwam. Daar kwam 20 jaar later drastisch verandering in nadat hij enerzijds in zijn homestudio muziek begon te maken voor musicals (waaronder jaarlijks voor de basisschool van zijn dochters) en anderzijds les volgde bij Guitarblast in Lier, de gitaarschool van Frank Arras. Daar werd de kiem gelegd voor wat nu DiG-iT! is. Via Frank kwam hij in contact met Dane en Herman die op zoek waren naar een zanger-gitarist. De rest is geschiedenis. Virgin Tonic 2
Vlasi Muzikaal houdt hij van zowat alle invloeden ?als het maar niet te extreem is?, maar het meest in zijn sas voelt hij zich bij de goede New Wave van de jaren tachtig en vooral bij de muziek van Robert Smith van The Cure, dat tevens zijn grote voorbeeld is.
Zijn levensovertuiging? : elke minuut de dag plukken en een gezonde portie humor en zelfrelativering!